Ce am mai făcut în ultimul timp?

Cu un ceai rece într-o mână și cu o carte în altă mână, ne-am bronzat în fiecare zi pe marginea piscinei 🙂 . Ne-am mutat biroul și de acolo am gestionat toate comenzile și toate cererile voastre.

Lăsând gluma la o parte, am avut o perioadă plină de concursuri, evenimente și cărți frumoase. Cum vă spuneam și într-un articol anterior am început printr-o întâlnire la București unde am plănuit alta la Cluj. Alături de Dorin Boerescu și Gabriel Curcudel le-am prezentat afiliaților și viitorilor parteneri avantajele sistemului de marketing afiliat. La fel cum am menționat și în cadrul prezentării, nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau propuneri legate de marketingul afiliat.

Pentru că e vară și nu ne stă mintea decât la vacanță sau la plaja care ne așteaptă, am conceput pentru voi o listă de cărți numai bune de luat în vacanță și o listă de ghiduri perfecte pentru destinațiile voastre.

Inspirați fiind de blogul dedicat recenziilor de cărți SF (Final Frontier) ne-am gândit să vă trimitem un newsletter cu cărțile cele mai vândute din această categorie. Așa numiții ”grei” ai literaturii de acest gen i-am reunit aici.

Săptămâna aceasta v-am trimis o listă cu cele mai vândute cărți la Okian și urmează multe alte surprize.

Am avut și concurs pe Lumeamare.ro, vrem să le mulțumim participanților pentru cărțile frumoase pe care le-au recomandat. Mai puteți participa la un concurs pe site-ul Joobs.ro unde puteți câștiga una dintre cele trei cărți răspunzând la o simplă întrebare.

Și pentru că suntem convinși că ideile bune trebuie sprijinite, am oferit trei cărți pentru New Media School și inițiativa lor. Felicitări și mult succes în continuare.

Ca de obicei Librarul Okian vă răspunde la întrebări și vă promite prăjituri cu vișine, pe Twitter vă ținem la curent cu noutățile și pe mail așteaptăm sugestiile voastre.

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0