Okian.ro acum și cu cărți în limba română!

Celor peste un million de titluri de carte profesională, educațională și beletristică în limba engleză li se adaugă alte câteva mii în limba română.

Aflat într-un proces de continuă schimbare, site-ul Okian vine cu îmbunătățiri atât din punct de vedere al conținutului cât și al funcționalităților, oferind acum instrumente pentru managementul bibliotecii personale și a listelor de cărți dorite (wishlists), posibilitatea de a administra recenzii proprii pentru titlurile de pe okian.ro, previzualizarea cărților (google book preview) pentru o mare parte din titluri precum și un sistem de căutare / filtrare îmbunătățit.

După luni de zile în care am introdus cărți în baza de date, am făcut schimbări de design sau am lucrat la echivalențele cărților (română-engleză) am ajuns la această formă a site-ului care sperăm să vă placă. Trecerea la oferta de cărți în limba română am văzut-o ca pe un pas necesar în evoluția noastră ca librărie, în condițiile în care clienții noștri ne solicitaseră acest lucru.

În altă ordine de idei, așteptăm sugestii și reclamații de la voi. Vă place site-ul?

Comunicatul de presă, aici.

Dă cu share 🙂Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0