Lansare de carte: Dragos Cojocaru

Vineri, 25 februarie incepand cu ora 14:00 sunteti invitati la lansarea cartilor: “NIGERIA”, “VIATA IN SERPENTINE” si “ZAMFIRA”, scrise de: avocat Dragos Cojocaru.

Vor prezenta scriitorii Doru Munteanu (preşedintele filialei Braşov a Uniunii Scriitorilor din România), Cristache Gheorghiu, precum şi colegul şi prietenul autorului, avocatul Silviu Jecu.

După volumul „Ziua cu mai multe nopţi”, publicată anul trecut, avocatul Dragoş Cojocaru lansează acum trei cărţi: “Nigeria”, “Viaţa în serpentine si “Zamfira”. Sunt cărţi scrise în perioade diferite ale vieţii sale, pe care s-a hotărât să le publice acum. Nigeria este ţara în care a stat şi a lucrat o vreme ca antrenor de fotbal. „Viaţa în serpentine” relatează un tur al Europei, văzut de către un om – acelaşi Dragoş Cojocaru – care vizitase înainte numeroase alte ţări, atât ca fotbalist şi antrenor, dar şi ca diplomat, în slujba Ministerului de Externe al României. În sfârşit, „Zamfira” este povestea unei mame cu nouă fete şi evoluţia lor.

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0