Ne dăm cărțile pe față :)

Ne place să vorbim despre cărți, să împărțim păreri și să facem recomandări 🙂 În ziua de azi oamenii petrec tot mai mult timp pe Facebook și e bine să primească recomandări de carte și de la prietenii lor. Noi, echipa Okian, ne alăturăm campaniei „Cărțile pe față”, o comunitate de oameni frumoși care aleg să promoveze cititul pe internet.

„The Book Selfie is the New Selfie” este motto-ul cu care defilează această campanie și care sintetizează un mesaj îndrăzneț: cititul este la modă acum! Motiv pentru care vrem să îi premiem pe cei care pășesc pe covorul roșu al lumii virtuale cu o carte în față. Este vorba despre o reducere de 10% pe care librăria Okian o face celor care au o poză de profil cu un book selfie ca cel din vizualul de mai jos 🙂

book+selfie

Ce trebuie să faceți?

Cei care doresc să beneficieze de reducere, trebuie să utilizeze codul de reducere CARTILEPEFATA-OKIAN și să introducă în câmpul de ”Comentarii” un link spre pagina lor de profil pe Facebook, astfel încât să se poată valida faptul că au “cărțile pe față” în rețeaua de socializare.

Inițiatorii campaniei Cărțile pe față își doresc să ajungă la 10 000 de book selfie-uri până la finalul anului, iar noi suntem dispuși să acordăm reduceri pentru toți 🙂 Ce credeți? Vom reuși?

 

 

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0