Tu ce carte iubești?

Ați citit vreodată o carte atât de interesantă încât abia ați lăsat-o din mână? Așa-i că s-au dus paginile atât de repede încât ați rămas fără suflare la finalul ei? De cele mai multe ori, gândul nostru, atunci când citim o asemenea carte este: „cum fac să audă și alții de ea și cărui prieten să o recomand?” și suntem siguri că la fel e și la voi.

Așa că, ne-am hotărât să vă ajutăm să transmiteți gândurile voastre privind cărțile pe care le citiți printr-o recenzie adăugată în pagina fiecărei cărți. În plus, vă recompensăm și vă oferim un cupon de 10 lei în mod automat.

De exemplu dacă v-a plăcut „If I stay”, lăsați o recenzie de minim 100 de cuvinte în secțiunea de comentarii (prin disqus) a paginii cărții și veți primi automat un cupon de 10 lei reducere pe care să îl folosiţi la una din viitoarele voastre comenzi pe okian.ro.

cadou+recenzie+blog+fb

În plus, cea mai bună recenzie (votată de echipa OKIAN.ro) primește un cupon de 150 de lei pentru comenzi pe okian.ro. Așadar, așteptăm recenziile la cărțile voastre preferate 🙂

Alte precizări privind campania:

– campania este valabilă o lună de zile, în perioada 11 iulie – 11 august 2014
– cuponul de 10 lei va fi trimis la adresa de email furnizată la postarea recenziei, imediat ce aceasta va fi validtată.
– cuponul de 10 lei este valabil la achiziționarea oricăror produse de pe www.okian.ro cu excepția celor din categoria English Language Teaching pentru comenzi în valoare totală de minim 50 lei.
– cuponul de 10 lei este valabil pentru o singură utilizare
– luăm în considerare doar recenziile lăsate pe paginile cărților, nu și cele trimise pe email sau altă variantă.
– se oferă un cupon per fiecare adresă de email valitată.

 

 

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0