Top Ten Tuesday – 10 + 1 oferte de vânat la Black Friday

Conform tradiției, ca în fiecare an, și în 2014, la Okian, Black Friday pică în ultima vineri din noiembrie. Pentru toți cititorii care au avut răbdarea să aștepte girafa molcomă de Ardeal 🙂 venim cu o serie de oferte de neratat. Vom aveam reduceri de până la 80% la sute de produse – cărți, jocuri, accesorii.

1200x628-2

Iată așadar 10+1 trofee numai bune de vânat vineri 28 noiembrie:

1. John Green, The Collection

Cele mai populare romane marca John Green (The Fault in Our Stars, An Abundance of Katherines, Looking for Alaska, Paper Towns și Will Grayson, Will Grayson) adunate frumos laolaltă, de citit pe nerăsuflate, eventual sorbind un ceai sau o cafea dintr-o cană The Fault in Our Stars. Alte titluri din categoria Young Adult la reducere: colecția de povestiri romantince My True Love Gave to Me, Thirteen Reasons Why de Jay Asher, More than this de Patrick Ness, Fangirl de Rainbow Rowell sau Where She Went de Gayle Forman.

john green

2. Setul A Song of Ice and Fire de George R.R. Martin

Conține toate cele 5 titluri din serie (A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows, A Dance with Dragons) și da, și noi așteptăm cu nerăbdare The Winds of Winter, dar se pare că mai durează… Până atunci, vă mai puteți consola cu Outlander de Diana Gabaldon, The Kingkiller Chronicle de Patrick Rothfuss, The White Queen de Phillipa Gregory sau Wolf Hall de Hilary Mantel.

A Song of Ice and Fire

3. Clasici Wordsworth

O colecţie variată care cuprinde cele mai importante titluri ale literaturii universale. De la Shakespeare la clasici (Charles Dickens, Herman Melville, William Makepeace Thackeray, Lev Tolstoy), romantici (Jane Austen, surorile Bronte, Edgar Allan Poe ) şi moderni (James Joyce, Virginia Woolf, Oscar Wilde, D.H. Lawrence). Din aceeași zonă: Penguin English Language, Penguin Clothbound sau Penguin Essentials.

wordsworth

4. Revival de Stephen King

Ultima apariție de la Stephen King, o poveste sinistră care îți va îngheța venele, despre religie, muzică, dependență și cam ce-ar putea exista în viața de dincolo. Dacă vă place genul care dă fiori, mai puteți încerca și: Gone Girl, The Silkworm sau Dexter.

revival_uk

5. Poveștile pentru copii de la Roald Dahl

Simapatice, scrise cu umor (uneori negru), cărțile lui Dahl inventează lumi, personaje și situații care îi vor amuza pe copii și adulți deopotrivă. Tot din literatura pentru cei mici, nu rata poveștile lui Dr. Seuss, Beatrix Potter sau colecția Read It Yourself with Ladybird.

roalddahl_shrink

6. Cele mai frumoase tote bags, din pânză groasă și rezistentă de bumbac (tip canvas), decorate cu mesaje și ilustrații perfecte pentru iubitorii de carte. Din categoria accesorii, vom mai avea prețuri speciale la căni, agende și nu numai.

sherlok

7. Thinking, Fast and Slow, de Daniel Kahneman

Una dintre cele mai bine vândute cărți de popular science, care îți va oferi o perspectivă complet nouă și revelatoare despre felul în care ne funcționează mintea și procesul de luare a deciziilor. Dacă vă plac titlurile care te fac mai deștept cu fiecare paragraf citit, mai recomandăm: This Changes Everything de Naomi Klein, Quiet de Susan Cain, sau orice de Malcolm Gladwell.

thinking fast and slow

8. Setul Harry Potter de J.K. Rowling

Povestea epică a băiatul vrăjitor, acum într-o ediție cu design magic, pe care copiii o vor adora. Și dacă știți că le plac aventurile, mai puteți încerca și: Rick Riordan (seriile Percy Jackson și Heroes of Olympus) sau seria Grisha.

harry potter

9. The Great Dune Trilogy de Frank Herbert

Pentru amatori de SF, un titlu clasic, voluminos și de referință – conține Dune, Dune Messiah și Children of Dune. Și nu uitați, printre altele, de Flowers for Algernon, Do Androids Dream of Electric Sheep sau seria Ender – de asemenea la ofertă.

great dune trilogy

10. Coloniștii din Catan

Unul dintre cele mai populare jocuri create vreodată, a fost lansat acum aproape 20 ani și este în continuare un best-seller. Alte jocuri care să însuflețească serile mohorâte de iarnă: Twister, Pop for Sight Words sau, pentru fani, The Hobbit.

catan

Bonus: seria Divergent de Veronica Roth

Fii alături de Tris pe parcursul unei aventuri într-o lume distopică așa cum nu ți-ai fi putut-o închipui vreodată: o serie care te va ține cu sufletul la gură la fiecare pagină, plină de aventuri, momente extreme și întorsături de situație. S-ar putea să vă mai placă și :-): Mortal Instruments, The Hunger Games, Metro, Lorien Legacies sau The Fifth Wave.

divergent

Oferta va fi variată, prețurile mici. Sperăm doar că mai aveți răbdare până vineri la ora 00:00 când vom da drumul la reduceri și se va deschide sezonul de vânătoare.

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0