Top Ten Tuesday – Ponturi de Black Friday pe Okian.ro

Ca de fiecare dată, sfârșitul de noiembrie vine cu cele mai mari reduceri. Anul acesta furăm puțin startul și vă invităm la ceea ce se cheamă Early Black Friday. Adică în data de 20.11.15. Pentru noi această săptămână din an care reunește Black Friday și Gaudeamus este cea mai grea, dar și cea mai palpitantă. Toate departamentele lucrează la foc continuu, se fac nopți albe, iar în depozitul de carte este un du-te vino continuu.

Trebuie să recunoaștem că atunci când intrăm pe ultima sută de metri, începem să nu mai avem nici noi prea multă răbdare. Așa că am alcătuit pentru voi un top cu ofertele care nouă ni se par foarte atrăgătoare. Vă garantăm că vor mai fi și multe altele. Câteva sute spre o mie, ca să fim nițel mai specifici.

1. Din categoria best best-sellers: The Girl in the Spider’s Web (Millennium, Book 4), de David Lagercrantz

Controversată și incitantă, una dintre publicațiile acestui an pe care nu trebuie să o ratați. Girl in the Spider’s Web o readuce pe Lisbeth Salander, îndrăgita noastră hackeriță, în prim plan, alături de nimeni altul decât Michael Blumkwist. Cei doi se văd prinși într-o adevărată încâlceală de intrigi, crime și infracțiuni cibernetice pe care trebuie să le descifreze dacă vor să scape cu viața.

Salander

 

2. Din categoria jocuri deștepte: Joc de societate Hack Trick

Și cum tot ziceam de hackeri și dacă tot vine vremea timpului petrecut cu prietenii mai mult în casă, ce ziceți de un joc de societate complex? În Hack Trick jucătorii trebuie să adune cărți pentru a crea o parolă validă însă, în același timp, trebuie să își spioneze partenerii de joc, pentru a reuși să ghicească înaintea lor răspunsul. Toate într-un timp foarte scurt, de doar 15 minute, ce nu îți oferă pauze de respiro sau timp de gândire pentru strategii complicate.

Hack Trick

 

3. Din categoria pentru pitici: How to Train your Dragon, de Cressida Cowell

Literatură și aventură pentru copii găsiți în paginile cărții care a inspirat fenomenul cinematografic How to Train your Dragon. Acesta este jurnalul lui Hiccup, cel ce va deveni cel mai mare dintre vikingi, cel mai înțelept conducător și un neînfricat luptător. Dar lucrurile n-au stat dintotdeauna așa pentru el, a trebuit să  învețe, uneori forțat de împrejurări, ce înseamnă curajul și care este valoarea prieteniei. Doar așa a devenit Hiccup un erou.

Dragon

 

4. Din categoria pentru visători și poeți: Albumul enciclopedic Planisphere and Starfinder, de Carole Stott

Un ghid complet pentru observarea și admirarea cerului liber, însoțit de grafice și diagrame care să vă ajute să recunoașteți constelațiile, nebuloasele și grupurile de stele. Perfect pentru începători, cuprinde imagini de cea mai bună calitate ale planetelor sistemului nostru solar. Acestea sunt însoțite de explicații detaliate ale mișcării aștrilor și ale tuturor corpurilor vizibile cu ochiul liber sau cu ajutorul unui telescop.

stars

 

5. Din categoria tineret mândria țării: All the Bright Places, de Jennifer Niven

Pentru inimile mereu palpitânde ale adolescenților – o tulburătoare poveste despre a pierde, a trăi și a iubi, ai cărei protagoniști sunt Theodore, un adolescent ceva cam taciturn, și Violet, o tânără ce își pune toate speranțele în viitor. Când cei doi se întâlnesc întâmplător află că doar atunci când sunt împreună pot fi cu adevărat ei înșiși. Însă cine va salva pe cine? Gândurile sumbre ale căruia dintre ei vor fi, până la urmă, alungate?

all the bright places

 

6. Din categoria accesorii super extra: Tote Bag Grow up and Live

Accesoriile pentru cititori nu puteau să lipsească așa că vă propunem acest tote bag de purtat cu mândrie sau de făcut cadou. Căci ce poate fi mai fashion decât clasicul stil Penguin, imprimat pe o pânză de cea mai bună calitate (canvas gros de bumbac).

tote baf

 

7. Din categoria fancy shmancy: Jane Austen: Seven Novels, de Jane Austen

Romanele complete a lui Jane Austen sunt publicate într-o ediție completă, cu totul și cu totul specială – legată în piele. Volumul cuprinde operele “Sense and Sensibility”, “Pride and Prejudice”, “Mansfield Park”, “Emma”, “Northanger Abbey”, “Persuasion” și “Lady Susan”. Descoperiți sau regăsiți aici cele mai memorabile personaje, favoritele atâtor generații de cititori.

Austen

 

8. Din categoria professionals at work: Lean Startup, de Eric Ries

Chiar dacă sezonul lecturilor plăcute și a lenevelii pare că abia începe, nu uitați să vă faceți de pe acum stocul de lecturi profi, pentru a vă asigura că în 2016 reușiți să faceți tot ce vă propuneți. Lean Startup abordează subiectul debutului în afaceri, aducând în prim plan probleme și noțiuni privind analizarea și identificare nevoilor clientului, adaptarea continuă la piața existentă precum și practici inovatoare care chiar funcționează.

lean startup

 

9. Din categoria fani înrăiți care cumpără toată seria de autor: Dan Brown Box Set, de Dan Brown

Nu vor lipsi din oferta noastră nici seriile și seturile la prețuri speciale. Unul dintre acestea este și pachetul Dan Brown, un set misterios și intrigant ce cuprinde bestseller-urile Inferno, The Da Vinci Code și Angels and Demons. Îndrănziți de citiți!

Dan Brown

 

10. Din categoria chill and relax: Mindfulness Colouring Book, de Emma Farrarons

Iar dacă toată nebunia cumpărăturilor și finalul de an care se apropie vertiginos vă streseaza nițel luați cu voi o carte de colorat și o cană de ceai, așezați-vă cât mai confortabil și dați uitării toate grijile, timp de cel puțin câteva minute. Și da, vom avea și ceai la ofertă. Și lavandă!

Coloring

 

Bonus din categoria frumos neaoș: Design Românesc

Aici vă arătăm doar niște poze ca să vă tentăm. Reducerile nu vor fi foarte mari, vă spunem de pe acum, dar vor fi și vor expira în momentul în care expiră stocul foarte limitat.

Design RO BF

Gata, nu vă dezvăluim mai multe. Fiți pe fază și descoperiți chiar voi titluri pe care vi le doriți de mult, accesorii la care visați și muuulte altele. Pregătiți-vă din timp: creați-vă un cont pe site-ul nostru, adăugați produsele dorite în wishlist și, nu în ultimul rând, abonați-vă la newsletter pentru a primi de știre imediat ce dăm startul reducerilor. La semnalul următor va fi ora Black Friday!

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0