Concurs! Harry Potter and the Cursed Child

UPDATE: Felicitări, Laura! Vă mulțumim frumos tuturor pentru participare. Am primit unele dintre cele mai drăguțe, amuzante și frumoase comentarii ever! Mai jos, sub această poză, comentariul Laurei (ți-am scris pe mail, să ne răspunzi :-)).

Screenshot 2016-08-01 at 15

“Pe barba lui Merlin! Am asteptat ataaaat de mult o continuare la Harry Potter si uite ca mai sunt doar cateva zile pana ce “Cursed Child” va fi lansat. Imi doresc enorm de tare sa citesc cartea, chiar daca piesa de teatru sigur nu o sa o vad. Mi se pare ciudat ca actorii sunt inlocuiti… Totusi nu asta conteaza! J.K. lanseaza al optulea volum din magica serie ce descrie viata lui Harry. Am inteles ca actiunea din aceasta carte s-ar petrece in continuarea epilogului din “Talismanele Mortii”, adica peste 19 ani. Abia astept sa aflu cum se descurca, la Hogwarts, in special Albus Severus Potter. Cu numele a doi mari directori ai bine-cunoscutei Scoli de magie si vrajitorii, acesta cred si sper ca va fi eroul principal. Dar oare…cine este copilul blestemat? Harry? Ori vreun urmas de-al sau? Ce altceva se mai poate intampla rau atata timp cat Voldemort si Devoratorii Mortii sunt distrusi? Oare un alt raufacator va iesi la iveala? Oare viata lui Harry inca este in pericol? Miliarde de astfel de intrebari imi apar in minte. Trebuie sa citesc “Cursed Child”. Am asteptari enormeee de la J.K. mai ales ca nu pot sa imi dau seama ce ar mai putea sa se intample… La finalul “Talismanelor Mortii” totul era minunat… bine, in afara de moartea celor mai tari personaje. Oare ce se mai intampla??? Oare Cursed Child va atinge un rating mare? Abia astept!!! Happy Birthday, Harry! Happy birthday, J.K.Rowling!”

————————————-

Salve, Potterheads! Avem un concurs simpatic pentru voi, cu un premiu super extra.

Așteptăm să ne spuneți de ce vreți să citiți ultima apariție din Universul Harry Potter, și anume The Cursed Child – ce așteptări aveți de la carte, ce sperați să găsiți în paginile ei, cum vă gândiți voi că au evoluat personajele voastre preferate între timp?

Cum puteţi participa:

Ce puteți câștiga:

– prin tragere la sorți vom oferi fericitului câștigător un premiu constând în: un volum din Harry Potter and the Cursed Child, un volum din Harry Potter and the Philosopher’s Stone: Illustrated Edition, una bucată Harry Potter Hogwarts Crest Travel Mug

Untitled design

– concursul se încheie dumincă 31.07.2016, la ora 23:59

– câștigătorul va fi anunțat luni 01.08.2016 în jur de ora 17:00 – 17:30

La Mulți Ani, Harry!

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0