Cadouri de Craciun pentru cititori

I’m doing my Christmas dreaming a little early this year cântă Sinatra în căștile mele  și cum eu aștept Crăciunul încă de la începutul lui noiembrie, mi-am făcut deja planuri cu ceea ce voi cumpăra pentru cei dragi. Știu, nu toată lumea e la fel de entuziasmată de venirea Crăciunului dar sunt aproape sigură că toată lumea caută cadouri. Ceea ce mă aduce la subiectul articolului de azi: cadouri de Craciun pentru cititori. Am stat eu și m-am gândit ce mi-ar plăcea să primesc și împart cu voi lista, poate vă ajută dacă sunteți în impas.

Let’s do this! Idei de cadouri de Craciun

cadouri de craciun pentru cititori

Un clasic în ediție de colecție

General vorbind, nu prea poți da greș cu un clasic leatherbound. Este foarte posibil ca persoana în cauză să fi citit deja cartea, dar asta nu înseamnă că nu se va bucura de frumusețea unei ediții speciale. Mie-mi plac foarte mult edițiile speciale leatherbound cu design realizat de Coralie Bickford-Smith. Sunt absolut divine ❤️  Vă recomand Jane EyreFrankenstein, Great ExpectationsThe Murders in the Rue Morgue and Other Tales

Cărți de colorat inspirate de universul cărților

Orice cititor s-ar bucura de un altfel de ”excursie” în universul cărților preferate. Mai ales dacă poate să-și dea frâu imaginației și să coloreze scene din lumea respectivă după bunul plac. Fanii Game of Thrones se vor bucura cu siguranță să-și pună amprenta în Game of Thrones Colouring Book ,  Potterheads vor fi în extaz să se întoarcă în universul magic cu Harry Potter Colouring Book .

Dacă vrei totuși să-l surprinzi pe Potterhead-ul tău preferat, îi poți oferi  Fantastic Beasts and Where to Find Them: Magical Characters and Places Colouring Book.

Alte sugestii: Doctor Who Colouring Book și Court of Thorns and Roses Colouring Book.

Potterhead Specials

Pentru acel prieten care are o replică din Harry Potter pentru orice (o să presupun că ai un astfel de prieten) propun câteva cărți foarte faine, publicate la începutul lunii noiembrie:

O altă sugestie ar fi să-i iei Harry Potter and the Philosopher’s Stone, în ediție aniversară: fiecare casă Hogwarts are câte o carte dedicată, deci poți alege între ediția Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff sau Ravenclaw. Ideal ar fi să-i oferi cartea casei lui/ei 🙂 Nu ai vrea un Gryffindor ofticat că a primit Slytherin. Just sayin’

Chic Tote Bags

Dacă vrei să oferi un cadou unei cititoare, ai putea să mergi la sigur cu o geantă de tip tote pentru că orice femeie are nevoie de cât mai multe genți, nu contează câte are deja. Dacă mai e și o geantă cu un mesaj demn de un bookworm, bingo!

Câteva sugestii: My Heart Beats for Books ToteSherlock ToteR is for Read Tote, Tale of Two Kitties Tote

Căni cool

În timpul iernii, lectura este însoțită de cele mai multe ori de o băutură caldă delicioasă, ca atare ai ajuta un bookworm să fie cozy dacă îi oferi o cană faină, din care să bea ceai. Se va gândi la tine de fiecare dată când o va folosi, deci e un cadou mic și simpatic. Găsești aici o selecție de căni cool demne de a fi cadouri de Craciun pentru cititori.

That’s all folks! Dacă ai (alte) idei de cadouri de Craciun, le poți lăsa în comentarii. Hai să vedem câte idei putem strânge <3

Dă cu share 🙂Share on Facebook
Facebook
24Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0